18 december, 2019 | Håkan Persson

Frågesport, omgång 9

Ny omgång i frågesporten inför Winter Trot Classic. Två nya Winter Trot Classic-mössa i potten. (Dock är mössleveransen försenad, men den som väntar på något gott...) Här kommer omgång 9 och huvudpersonen är Robert Dunder.

Svara senast torsdag 19/12 kl. 24:00.

Här finns frågorna för omgång 9 – Robert Dunder

Detta är Umåkers Winter Trot Classic-sida.

Klicka här för att komma till Umåkers vanliga hemsida.

Samarbetspartners som möjliggör att vi kan ha fri entré. Varje samarbetspartner skänker dessutom 500 kronor till Barncancerfonden.

Vi tackar,
Amigo Brick, Bengt Olsson, Robert Karlsson, Per Hansson, Roland Zackrisson, Janne Norberg, Carin Johansson, Garage57, Håkan Persson/R-Flex Reklam, Tjänstebutiken, Frösunda Omsorg Personlig Assistans, Stall Christian Månsson, Umåker Trail, Chocolate Gold, Ariel T.Dream, Anders Nilsson, Umåkers Damklubb, Jonssons Hästgård, Ume Assistance, BL Interiör, K-Bygg-Fresks, Rappodina/Stall Kiro, Hoting Taxidrivers, Ahlsell, Faval, Briell Bygg, Göstas Buss, BilDahl...

Vill du också vara med?
Läs mer här och kontakta
Robert Karlsson 070-673 97 00.