Nyheter

24 april, 2018

Vinnare – Lördagsfrågan

Den sista tävlingen som vi hade var att tippa en enkelrad till V75 och nu har vi rättat fram en vinnare. Det blev Örjan Olofsson i Hallen som segrade med tre rätt. Ett pris kommer med posten. Andrapriset går till Anette Björklund i Röbäck. Det skulle delas ut tre priser, men eftersom det blev "dött lopp" mellan tre personer - delar vi ut fem priset. Dessa går till Stina Sjöberg i Vännäs, Sven-Erik Karlberg i Ånge och Mattias Berglund i Vännäs. Grattis allihopa och tack alla som deltagit i våra tävlingar! Vi kommer tillbaka inför Winter Trot Classic i december!

21 april, 2018

Stig H:s stjärna glänste på Umåker

Stig H Johansson har slipat i vinter – och Diamanten glänste i årsdebuten.
Frågan är om intrycket på Umåker ger en inbjudan till Elitloppet.
- Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det, sa kusken Erik Adielsson efter segern i Berth Johanssons Memorial.

21 april, 2018

Inför V75…

Nu är det DAGS! V75 är äntligen här! Det är storlopp som Berth Johanssons Memorial, Guldbjörken (uttagningslopp till Olympiatravet) och Vårbjörken. Vi kör första start 14:45 och V75 börjar 16:20. Hjärtligt välkomna!

21 april, 2018

Lördagsfrågan

Ingen klarade två rätt igår, så vi flyttar potten vidare tills idag. Dagens uppgift är att lösa V75 med en enkelrad (en häst per avdelning). Flest rätt vinner och vid lika antal rätt blir det den som har högst sammanlagt vinnarodds som vinner. Det är tre priser i potten, varav "ettan" får ett lite finare pris.

20 april, 2018

Upp eller Ner, V75

Spelmagasinet "Upp eller Ner" med tipsen inför V75-tävlingarna 21 april. Idag är vi glada att hälsa Janne Norberg välkommen tillbaka! Som vanligt har vi även med Kenneth Lind.

20 april, 2018

Adielssons mäktiga dubbelseger

Damklubbens Kväll och det var härliga race hela kvällen. Erik Adielsson stod för en mäktig dubbelseger när han körde hem både Damklubbens Stora Fyraåringspris med Hotshot Luca (Ari-Pekka Pakkanen) och Umåkers Treåringselit med Attraversiamo (Svante Båth). Vincennes Stolopp tog Per Linderoth hem med egentränade Ditty Bopper. Vi noterade två hemmasegrar genom Kodiak Håleryd (Robert Dunder/Johan Dolling Millberg) och Västerbo Champagne (Heidi Hiltunen/Aleksi Kytölä). Det blev en kanonstart på helgen!

19 april, 2018

Upp eller Ner inför Damklubbens Kväll

Tipsprogrammet "Upp eller Ner" går igenom tipsettorna till fredagens V64-tävlingar. I studion gästar Samu Sundqvist från Stall Ratu och som vanligt Kenneth Lind. Samu bjuder på lite inside om en finsk gäst och de båda är överens om vilken häst som är bästa spiken. Vi släpper också vem som kommer att vara med i studion när vi spelar in "Upp eller Ner" inför V75...riktigt glädjande nyheter!

19 april, 2018

Lördag: Restauranginformation & Vinnarcirkeln

På lördag är Travrestaurangen fullbokad sedan länge. I "Olympiatältet" är det i nuläget 220 bokade platser av 400, vilket gör att det kommer att finnas "allmänna ytor" i tältet med ståbord och bänkar. Det går fortfarande att boka platser i "Olympiatältet" på 073-209 48 50.

- Gäster som har bokat bord på Travrestaurangen betalar entré. (Om de inte har frikort. Ungdomar under 18 år går in gratis.)

- Gäster som har bokat Olympiatältet har entré förbetald.

- Imorgon fredag kommer Restaurang Travaren att hålla öppet för lunchservering mellan kl. 11:30-13:30.

- Vinnarcirkeln är enbart för BETALANDE besökare, dvs de besökare som idag betalar 150 kronor i entrén.

19 april, 2018

Wassberg imponerad – Melander likaså

Fyra OS och fyra guldmedaljer.
Thomas Wassberg är en av tidernas mest framgångsrika längdskidåkare.
I veckan träffade han en av de främsta travtränarna genom tiderna – Stefan Melander.

19 april, 2018

Först på plats!

Tommy Henriksson från Stöde är först på plats. Om någon för en vecka sedan sagt att vår husbilsparkering skulle fungera hade jag skakat hårt på huvudet. Bra jobbat solen! 😎 Den mindre talangfulle fotografen lyckades inte fånga jycken Max på bild, men jag kan lova att det var bra fart på svansviftningen. Tommy tror hårt på Makethemark i Berth Johanssons Memorial (V75-1). "Bergh kommer att göra livet surt för Diamanten och sedan kliver Uffe förbi". Snart vet vi!

Detta är Umåkers V75-sida.

Klicka här för att komma till Umåkers vanliga hemsida.

Fredag 20 april

Damklubbens Kväll med V64
– Damklubbens Stora Fyraåringspris
– Umåkers Treåringselit
– Vincennes Stolopp

Lördag 21 april

V75 med…
– Berth Johanssons Memorial
– Guldbjörken
– Vårbjörken